Ervaringen

 

Een keer per veertien dagen kom ik bij Rebekka voor een gesprek. Ik vind het fijn dat ze met me meedenkt in mijn proces. Ze volgt me en stelt vragen zodat het steeds mijn proces blijft.  Ze ondersteunt en bemoedigd op verschillende manieren als er pijnlijke gevoelens loskomen. Ik kan op haar rekenen.

Ik vind het ontdekkend om situaties uit te beelden. We analyseren dan samen een gebeurtenis. Het verdiept mijn inzicht in vastgelopen patronen. Ook het aanmoedigen tot tekenen, schrijven of schilderen helpt me om meer inzicht te krijgen in mijn unieke levens weg.

Ieder gesprek ronden we alles af door alles bij God te brengen, zo blijf ik zicht houden op een hoopvolle toekomst. Gods plan met mij gaat door, hoe dan ook.

– Vrouw in de vijftig

 


 

The mentoring conversations are always helpful just to verbally process different aspects of life. For me as an internal processor, Rebekka is great in listening and asking the right questions to help me process.

The use of images and pictures is for me also always a helpful tool to get a new perspective of where I am at. And when life is challenging sometimes I need such new perspectives to continue on.

-Vrouw in de dertig (Duitsland)

 


 

Het is een verrassende ontdekking om te zien wat ik als kind ben gaan geloven. Dit heeft invloed op mijn gedrag en dat ben ik door Rebekka gaan inzien. Ze reikt tools aan om te groeien in relaties en verder te komen in het leven.

Rebekka luistert, begrijpt, voelt mee en is betrouwbaar. De methodes die ze gebruikt zijn verhelderend en helpen om moeilijke situaties makkelijker te overzien. De inzichten die ik door onze gesprekken heb gekregen zijn enorm kostbaar!

-Vrouw in de twintig

 


 

Op eenennegentig jarige leeftijd moest ik vrij plotseling mijn actieve leven terugschroeven tot een lager niveau. Daar had ik nogal wat moeite mee. Rebekka hielp mij om dit te leren aanvaarden. Wees lief voor jezelf was haar parool en denk daarbij dat je 90+ bent.

-Man in de negentig

 


 

Ik vind de gesprekken bij Rebekka fijn, omdat ze laagdrempelig overkomt, ik voel me daardoor geen zielig geval, maar iemand die net als een ander wel eens worstelt met bepaalde situaties. Het is prettig dat ze goed luistert en me echt serieus neemt en goede vragen stelt. Ook is het prettig dat er humor in onze gesprekken komt, waardoor ik een bepaalde situatie beter kan relativeren. Ze geeft behulpzame creatieve opdrachten en dat geeft mij weer inzicht wie ik ben, hoe ik in elkaar steek en hoe ik met bepaalde dingen kan omgaan, aan haar tips en handvaten heb ik veel.

-Vrouw in de veertig